perjantai 14. huhtikuuta 2017

MINÄ NUMEROINA


x olen lukenut tänä vuonna 17 kirjaa
x 4 kirjaa minulla on kesken
x niistä 1 on tietokirja ja 2 romaania, joista toisesta en pidä, mutta haluaisin saada sen kuitenkin luettua, koska pelkään, että pelkkien lempikirjojen hehkuttaminen syö pohjaa suositusteni uskottavuudelta haha
x olen asunut elämäni aikana 10 eri asunnossa
x ...joista seitsemässä viimeisen 10 vuoden aikana
x nykyisessä asunnossamme on 2 huonetta ja  50 neliötä
x ja sieltä löytyy 3 erilaista punaista persialaismattoa
x olen asunut 4 eri kaupungissa, Varkaudessa, Oslossa, Espoossa ja Helsingissä.
x minulla on 1 koira, joka täyttää sykyllä 9 vuotta
x yksi parhista ystävistäni asuu 130 kilometrin päässä, toisen luo on kotoa 3,1 kilometriä
x opiskelen Itä-Suomen yliopistolla maisteritutkintoa + erillisiä erityisopettajaopintoja, ja olen suorittanut 25/180 opintopistettä
x valmistuin perusopinnoista Helsingin yliopistolta 2014 käytettyäni 3 vuoden opintoihin 6 vuotta
x olen ollut nykyisessä työpaikassani 4 vuotta ja minulla on ollut ryhmissäni yhteensä 65 lasta ja 7 eri tiimikaveria
x aion olla seuraavat 2 vuotta opintovapaalla
x minulla on 11 tatuointia, ja tuorein kutiaa hermoja raastavasti
x täytän elokuussa 30
x ...ja omistan silti 7 erilaista hupparia/college-paitaa, joita käytän jatkuvasti
x minulla on myös 11 paria tennareita, ja niitä on tällä hetkellä noin 20 paria vähemmän kuin olen kerralla omistanut pahimmillaan tennareita. Käytän kaikkia vuodenajasta riippuen aktiivisesti.
x nukuin viime yönä alle 7 tuntia ja se on ihan liian vähän, koska parasta mitä tiedän on 10 tunnin yöunet
x tämä on blogini 129. postaus ja enemmän tai vähemmän epämääräisturhalla linjalla innolla edelleen jatkan

5 kommenttia :

 1. Mitäs olet erkan opinnoista tykännyt? Itse opiskelen samaisessa koulussa ja juurikin erityispedagogiikka pääaineenani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no jos ihan tarkkoja ollaan, oon käyny vasta erkan perusopinnot ja nekin helsingin yo:n verkko-opintoina, joten kovin vahvaa kokemuspohjaa ei ole vielä syntynyt. :D oon ollu aika intensiivisesti töissä vielä tän vuoden, mutta syksyllä alkaa sit oikeasti opiskelijaelämä, odotan innolla. Oman työkokemuksen perusteella sanoisin että tää on kyllä mulle ihan oikeaa alaa!

   Poista
 2. Ihana postaus! <3 Kiva lukea tällaisia. Mä täytän tänä vuonna 29, ja mulla on älyttömästi tennareita, collegepaitoja ja t-paitoja, joissa on joku hassu printti. Aikuisuus, mikä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, emme ole siis yksin! Opiskelijaelämältä odotan mm. eniten sitä, että voin käyttää näitä täysin päivittäin, töissä tulee välillä joku omituinen sisäinen pakko yrittää olla vähän siistimpi.. :D

   Poista
 3. Vitsi miten suloinen postaus! Tennarit ja hupparit saa kuulua asiaan, oli minkäikäinen tahansa. Mulla on kamala tatuointikuume (vielä iho on koskematon mutta tänä vuonna ajattelin asian korjata) ja tatskamessuilla käydessäni päätin, että on ihan okei, että 23-vuotias nainen haluaa yksisarvistatuoinnin. Koska miksi ei? :-D

  VastaaPoista