perjantai 6. lokakuuta 2017

LOKAKUUN SOITTOLISTALokakuussa on ihaninta kirkuvanpunaisina ja keltaisina kilpailevat vaahteranlehdet, aamujen pehmeys, kahvi kookosmaidolla, pimeät illat, pähkinäsuklaa ja tuoksukynttilät. Valkoviini paksureunaisessa lasissa, kirjoihin uppoutuminen, vesilätäköiden väistely, hieman kosteaksi jääneen koiran turkin tuoksu. Peiton alla seinään päin kääntyminen, kun kello ei vielä soi, talojen välistä sängylle siivilöityvä valo. Ja musiikki. Ennen kaikkea musiikki.

Yksi lempijuttujani edellisessä blogissani oli, kirjajuttujen lisäksi tietty, soittolistojen tekeminen. Se, kuunteliko niitä kukaan, oli täysin toissijaista, parasta oli itse yhdistää kasa kappaleita, jotka sointuvat yhteen yhdelle hetkelle, rauhalliseen perjantai-iltaan, huovan alle, sivujen kääntämisestä kuuluvan kahinan taustalle. Tai hiljaiselle iltalenkille, kun sade on viimein lakannut ja muu kaupunki jo nukkuu. 

Joten niin tein nytkin, rauhallisena iltana hieman pidemmän loman alla, ensimmäisen periodin viimeisen tentin jälkeen, lisäilin yhteen vanhoja ja uusia lemppareita. Spotify-listaan pääsette halutessanne soittolistan otsikkoa tai tätä klikaten. Tai sitten voitte vinkata omia lempisyysbiisejänne, tätä listaa tekee mieli täydentää loputtomiin!

Fay Wildhagen : Four Years (In One Day)
The National : Carin at the Liquor Store
Mura Masa :Love$ick
Jawster : A Land So Far (ft. Julien H)
Highasakite : Love, Where Do You Live?
Fura : Poems of the Past II
Sigur Rós : Yfirborð
RY X : Berlin
The White Birch : Love, Lay Me Blind
A R I Z O N A : Oceans Away
Susanna and the Magical Orchestra : Love Will Tear Us Apart
Radical Face : Welcome Home, Son
Hillebradt : Nothing To Fear
Sia : Breathe Me
The Holy : Can't Remember Your Name

♥  Hyvää viikonloppua kaikille, nauttikaa lokakuusta. ♥ 

6 kommenttia :

 1. Kyllä kuunteli :) Monesti bongasin uutta musiikkia omiin soittolistoihin. Tämänkin tuntuu sopivan tähän lauantai-aamuun ihanasti kun täällä ollaan pesiydytty sohvan kulmaan viltin alle teekupin ja kirjan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla! :> Sinä oletkin jaksanut kulkea mukanani hurjan pitkään, tuntuu jotenkin aina vain niin mielettömältä kun tunnistaa teitä pitkäaikaisia lukijoita kommenteista. <3

   Poista
 2. Of Monsters and Men on ihan täydellinen syysbändi, suosittelen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullen Of Monsters on ihan kesämusiikkia!! :D En tiedä miksi, ehkä se oli jonain kesänä Ilosaaressa, ja sitä tuli kuunneltua silloin niin paljon, että jätti vain kesäisiä muistijälkiä. Ehkä voisin kokeilla sitä näin syksyynkin silti, kiitos muistutuksesta tänkin ihanan bändin olemassa olosta :-*

   Poista
 3. Kuulostaa tunnelmalliselta, saanko sun elämän? En oo saanu tästä syksystä hirveesti irti. Nyt kun ei ole omaa pihaa ollenkaan, en käy kauheesti ulkona. Koiran tietty käytän, siihen se jääki. Unissa haaveilen jatkuvasti asuvani muualla. Ehkä vähän haaveilen liikaa ja pitäis olla tyytyväinen mitä on.

  Musiikki on mulle kirjoja tärkeempää jos niitä pitäis järkkään laittaa. ARIZONAN tunnistankin listalta. <3 Parra for Cuva ja ODESZA taitaa olla nyt parasta, aikoinaan Mew oli kaikki kaikessa.

  Hyvää lokakuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä sitten on sen elämän ja mikä asenteen tuomaa, en tiedä, mutta pakko kyllä myöntää, että tää vapaa opiskelijaelämä tuo vähän erilaista näkökulmaa arkisiinkin juttuihin kuin esimerkiksi neljä edellistä työntäyteistä syksyä.. :D

   Ja hei kiitos vinkeistä, pitää laittaa kuunteluun nuokin! Mew'ta tuli minunkin joskus kuunneltua enemmän, voisi sitäkin kaivaa taas pitkästä aikaa soittolistoille. Kiitos, sinulle myös :-*

   Poista