sunnuntai 7. helmikuuta 2016

ELÄMÄSTÄ JA KIRJOISTAKaksi aiempaa blogia, seitsemän vuotta julkista kirjoittelua takana, nyt jo yli vuosi mitään kirjoittamatta. Oma blogiton elämä on ollut niin ihanaa, etten siitä ehkä julkista enää uudelleen haluakaan, mutta jotain jäi ikävä. Jäi ikävä kirjoittamista, ajatustenvaihtoa ja ennen kaikkea lukijoiden aivan mahtavia kirjavinkkejä. Ja ehkä ihan vähän myös niiden omien vastaavien kertomista.

Blogittomaan vuoteen on mahtunut paljon, mutta ennen kaikkea siihen on mahtunut uudelleen syttynyt lukuilo. Siihen on mahtunut neljäkymmentä luettua kirjaa, hirmuisen monta ajatusta, paljon pohdituttavia havaintoja, muutama lukupettyminen ja varsin useita keskustelunalkuja ilman varsinaista keskusteluseuraa. Joten kliseisesti siitä se ajatus sitten lähti, ajatus ihan omasta paikasta, jossa pohtia luettuja kirjojaan ja ehkä joskus päästä niistä myös keskustelemaan. Ajatus ihan omasta kirjablogista. Jolla ei näytä oikein kunnolla olevan vielä nimeäkään. Mutta ehkä sen ehtii, tuonnempana. Sillä nyt niiden kirjojen pariin, pitkästä aikaa ihan ajatuksen kanssa. Tervetuloa mukaan, jälleen kerran!

Follow my blog with Bloglovin

26 kommenttia :

 1. Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Sinun juttujas on kaivattu kovasti, etenkin näitä kirjajuttuja. Vaikka oma lukuinto on ollut pitkään jo vähän hukassa (kiitos opiskelujen), niin kirjavinkkejä otan aina mieluusti vastaan. Ja meillä kun on useammankin kerran mennyt aika yks yhteen kirjamaun kanssa, joten jee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa itsellesi! voi vitsi, onpa kiva olla takaisin kun vastaanotto on tämä! vähän minua vielä jännittää, miten pitkälle into riittää näin rajatun aiheen kanssa, mutta toisaalta, riittää miten riittää, ainakin tätä saa tehdä täysin itselleen nyt vanhoista jutuista oppineena :-*

   Poista
 2. Jee, kiva juttu!

  Oletko lukenut joskus kirjoja, jotka on yleisesti arvioituna todella suosittuja, mutta ne ei ole sua kuitenkaan säväyttänyt mitenkään? Tee vaikka postaus niistä, jos kiinnostaa :) Mua ainakin kiinnostaisi kuulla! :)

  P.S. Tuon Eläinten syömisestä-kirjan seurauksena en enää syö kanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! <3

   Ja hei vitsi mikä hyvä postausidea, laitan ehdottomasti toteutukseen! Ekana mieleen tulee muun muassa Sinä päivänä -kirja, se on ainakin ehdottomasti ollut sellainen, ja tuntuu et ko. kirjan fanien on kovin vaikeaa ymmärtää, etten pidä siitä (ja minun taas vaikea ymmärtää, miten jotkut pitää haha)! Kiitos!

   Poista
 3. Ihanaa!!! Kiva, että palasit takaisin nimenomaan kirjojen parissa. Näitä sun kirjapostauksia onkin aina silloin tällöin ollut ikävä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on ihana palata, kun kun muutkin on siitä yhtä innoissaan kuin minä itse :-* tervetuloa mukaan taas!

   Poista
 4. Ihanaa, tervetuloa takaisin Blogimaailmaan. Olen seuraillut lukemisiasi Goodreadsin kautta ja saanut mielettömästi hyviä kirjavinkkejä sieltä, joten tämä on mahtavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Goodreads on ihan huikea paikka, sieltä minäkin löysin ihan uuden inspiraation lukemiseen! :3 mutta keskustelu on valitettavan vähäistä, jospa sitä täällä saisi aikaan enemmän? ♥

   Poista
 5. Aivan ihanaa! Sun kirjapostauksia onkin ollut ikävä. (:

  VastaaPoista
 6. Olipa iloinen yllätys! :) Juuri tällä viikolla mietin, kun kyselit instassa kirjavinkkejä, että olisipa kiva lukea taas sun blogia kirjoista ja muusta. Ja tässä se nyt on, huippua! -Neiti S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mutta ihana kuulla jos tämä oli jo ihan kaivattua! kun on se sitä ollut itselläänkin! :3

   Poista
 7. Vastaukset
  1. jee itsellesi, sun kirjablogi on aina ollut tän genren inspiroivin! :>

   Poista
 8. Huraa! Tervetuloa takaisin! Odotan innolla sun juttujen lukemista taas. :)

  Erityisen onnessani oon siitä, että Suuri illusioni on päässyt banneriin. Ehdottomasti viime vuoden parhaita lukukokemuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ja sama se oli minullakin! luin ekan Waltarini vasta 2014, mutta siitä intoutuneena nappasin viime keväänä lukulistalle tuon Suuren illusionin, joka oli aivan ihana, ja sen jälkeen vielä Sinuhenkin! muutama muukin Waltari tuolla odotteleekin jo lisäksi vuoroaan. :)

   Poista
 9. Jee, loistava uutinen. Innolla jään oottelemaan kirjajuttujasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ah, kiva juttu! niitä on tulossa kyllä pian, olen koko päivän naputellut jo postauksen alkuja valmiiksi :D mutta jos niitä vähän yrittäisi jakaa niin kaikki ei ihan ekoina päivinä tulisi uunista ulos, heh!

   Poista
 10. äääh yritin jo iltapäivällä naputella puhelimella kommenttia, mutta katosi ilmeisesti matkalla... mutta siis mahtavaa että oot back <3 entisenä kirjallisuustieteen pääaineopiskelijana (joka sittemmin vaihtoi opiskelualaa) sun vanhan blogin kirjapostaukset oli just lemppareitani! pitääpä itekin rekisteröityä goodreadsiin kunhan tää saamarin kuume menee ohi ja jaksan totutella johonkin uuteen systeemiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja mahtavaa kun te olette taas mukana! :-* toi goodreads on kyllä mun ihan lempparisivusto, oon saanut sieltä eniten lukuideoita ikinä! paranemisia sinne, ja kiva kun olet täällä!

   Poista
 11. Hurraa, hurraa, hurraa! Siirryin seuraamaan sua Goodreadsin puolelle viime vuonna ja olen useammankin kirjainspiraation saanut siinä samalla. Mutta tää blogi on mahtava idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha apua mikä ihana vastaanotto! oon miettinyt tätä jo pidemmän aikaa, mutta jotenkin pitkään epäröin. ja vielä eilen koko jutun "julkistamisen" jälkeenkin mietin että olikohan tää nyt hyvä juttu, mutta ootte te nyt saanut mut ihan vakuutetuiksi kuitenkin! intoa ainakin riittää :-*

   Poista
 12. Jee, aivan mahtavia uutisia!! :) <3

  VastaaPoista
 13. Voi loistavuutta! Meinasin pudota tuolilta, kun luin vanhan blogisi puolelta, että tällainen kirjoihin paneutuva blogi on avautunut. :)

  VastaaPoista